ДБР розгляне звернення щодо рейдерських дій нардепа  Михайла Новікова – документ

by Editor
117525462 2753604611632519 3149468335370761668 N

Офіс Президента України направив до Державного бюро розслідувань пакет документів, який стосується народного депутата Михайла Новікова. Зокрема, йдеться про причетність народного обранця до рейдерського захоплення аграрного підприємства на Черкащині. Про це поінформував заступник керівника Офісу Президента України Олег Татаров у листі до громадської організації «Правовий захист».

Офіс Президента

«Повідомляємо, що надіслане звернення скеровано до Державного бюро розслідувань з проханням розглянути згідно з компетенцією, за наявності підстав ужити відповідних заходів реагування і поінформувати про результати», – йдеться в офіційному листі. 

Нагадаємо, що більше двох років триває рейдерська атака на аграрне підприємство «Агротрейд-Груп», що працює на Черкащині. За цей час були спроби силового захоплення і цілий ряд сфабрикованих справ проти господарства. В тому числі – рейдери намагалися запустити процес банкрутства господарства без жодних на те законних підстав.

За даними ЗМІ, рейдерською атакою на господарство керую діючий народний депутат Михайло Новіков. Крім цього, він є засновником ТОВ «Правова група «Новіков і партнери», співзасновником ТОВ «Консалтингова компанія «Новіков та партнери». Працював у сфері правосуддя, був суддею та заступником голови Північного апеляційного господарського суду.

11385 Novikov Mihajlo Mikolajovich Origin

Наразі пан Новіков активно користується авторитетом народного депутата, колишніми зв’язками в судах та власним адвокатським бюро, щоб здійснити рейдерське захоплення аграрного господарства у Черкаській області.

ІНШІ НОВИНИ